Eddig 14 hozzászólás érkezett.
Címkék:
Ősmagyarok, Őstörténeti szakirodalom, Sumérok, Szkíta őseink, Történelem

Ez a videó olyan megdöbbentő, hogy szinte már hazugságnak tűnik! Pedig dehogy! Minden képkockája ellenőrízhető a világűrből. A film alatt és további cikkeinkben, no és az Őstörténeti alapvetés-ben közzétett többfejezetes tanulmányomban talán e film által felvetett kérdésekre is választ kapunk. Most csak nézzük türelemmel, mert akár még szövegértés nélkül is megdöbbentő élmény

Ez a videó olyan megdöbbentő, hogy szinte már hazugságnak tűnik! Pedig dehogy! Minden képkockája ellenőrízhető a világűrből. A film alatt és további cikkeinkben, no és az "Őstörténeti alapvetés"-ben közzétett többfejezetes tanulmányomban talán e film által felvetett kérdésekre is választ kapunk. Most csak nézzük türelemmel, mert akár még szövegértés nélkül is megdöbbentő élmény

 

 Azonban pontosítsunk: az alábbi piramisok NEM a mai ujgurok földjén, hanem (észak) Közép-Kínában találhatók:

Xi-an(Hsian) varostól nyugat fele. Ez tehát nem Ujgur hanem Xiung-nu (Hsiungnu),vagyis Hun kissebbségi terület!

Ez a tény mégjobban elgondolkoztat... (lásd: olvasói levelek a cikk alatt.)

Ha mindez igaz, márpedig az, akkor az egész kora ókori őskultúra kérdéskör felülvizsgálatra szorul. Mégpedig erősen az ősmagyarság javára!

Miért került ez a cikk a "Nagyállattartó kultúra" menüpontba? 

ujgur_mumia2.jpgA válasz egyszerű:

- ha és amennyiben az ujgur fehér ember múmiák élő mivoltukban Európától Ázsiáig gyalogszerrel tették volna meg a 8000 km-es utat, akkor most nem ámuldoznánk a látottakon. Mert hogy ilyen fejlettségű kultúra lovak nélkül nehezen elképzelhető, mitöbb: fejlett mezőgazdaság és állattartás nélkül se.

Piramist építeni nem egy perc műve. Azokat az embereket etetni kell évtizedekig!

A munkát tervek előzik meg, a terveket pontosan végre kell hajtani, a feladatot korabeli nagytudású mérnökök oldják meg. Bevándorlók? Rabszolgák? Alig hiszem... Vagy eleve övék a hatalom ebben a korban?

A képeken itt pedig fehér ember látható, ez teljesen egyértelmű. Antropológiailag a fejforma, az arc, a haj, minden egyetlen dolgot bizonyít: a kínai ókor korántsem mentes az európai hatásoktól. Márpedig csak három gyűjtőnéven emlegetett kultúr-nép jöhet szóba: a sumérok, a szkíták és utódaik: a hunok.

Miért nem tudhattunk erről eddig?

Éppenséggel tudhattunk... Például a hivatalos körökban sokat gúnyolt Kilszely István antropológus most boldog elégtételt érezhet! Hiszen ő megírta ezt már vagy jó 10 éve. Csak hát a politika...

És a Kínaiak? Nyilván nem reklámozzák azt a tényt, hogy egy fehér civilizáció hagyott tagadhatatlan emlékeket a sokadjára is megszállt ujgur területeken... Az a megmaradt néhány tízezer elkínaiasított ujgur így még keményebben fog küzdeni függetlenségéért.

ujgur_mumia1.jpg

Megdöbbentő európai arcél egy belső-ázsiai múmiánál..

szkita_csecsemo_mumia.jpg

A kormeghatározás szerint 2800 éve fekszik ez a szőkés hajú baba a belső-ázsiai ujgur sivatagban. Figyeljük meg a szőttesek anyagát! Fejlett mezőgazdaság nélkül legfeljebb állatbőrökbe pólyálhatták volna szegénykét...

szkita_no_eredeti_rekonst.jpg

Ő nem az édesanyja, de antropológiai jegyeiben lehetett volna az is...

Azt példának okárt ma már tudjuk, hogy az egyiptomi és a szkíta kultúra kapcsolatban állt egymással: hol ellenséges, hol pedig békés kereskedelmi kapcsolatban. Most már csak a "hogyan" a kérdés! Egy film két részletben a régészek munkájáról az eredeti ujgur sivatagi helyszínről:

És hogy a mai kor ujgur szépségeivel fejezzük be a tudósítást:

ujgur_szepek.jpg

Figyeljék csak ott a pártán, milyen motívumok vannak...

Hozzászólások
Oszd meg a hírt másokkal is!

Hozzászóló neve* (name)

E-mail címe* (E-mail adress)
Hozzászólás* (message)
Biztonsági kód* (safety code)

A hozzászólás nem tartalmazhat HTML kódot. E-mail címe NEM lesz nyilvános!
A hozzászólásokat a támadások kivédése okán a megjelenés előtt moderáljuk. Ezért - a terheléstől függően - némi időbe telhet, amig hozzászólása megjelenik. Köszönjük türelmét!


Köszönjük 1%-os felajánlását és céltámogatásait!
Karahun Örökségvédelmi Alapítvány © 2005-2013
Számlaszám: 72100237-11053411 Külföldről: SWIFT kód: TAKB HU HB
IBAN: hu57721002371105341100000000Fejér Lajos - 2012.02.12. 11:04
Ezt bizony minden magyarnak el kell juttatni !
Mr. Koncz Ferenc - 2011.05.16. 13:50
Szóval a genetikai vizsgálat (National Geographic) szerint a feleségem a Haplogroup T be tartozik, amit mi magyar eredetnek gondolunk párommal. Személy szerint én pedig Haplogroup R1B be tartozok, ami az észak-nyugat európai származásra utal. Vannak gondolatok, ki honnan származik, de a genetika nem hazudik. Szerintem.

Üdv

K.F.
Kuki Atilla - 2011.02.05. 16:11
Én 2000 éve tudom, hogy mi vagyok (én is olyan voltam mint a többi ember) és honnan jövök! 52 évesen felültem egy lóra,- csak a TV-ben láttam-, városi gyerek voltam!!!2, kettő azaz két hét múlva, csodaszépen lőttem lóról!Senki nem hitte el amit látott, én sem! Most már tudom, hogy én 2000 év (vagy több)óta tudok lovas íjászkodni, akkor "csak" ismételnem kellett! Most már tudom, hogy őseim a Sumérok, Szkíták, Hunok, Ujgurok......Szabirok az Őseim! És így is halok meg!!Köszönöm, hogy ilyen ŐSEIM VOLTAK! Áldás Békesség!
Maria Markl - 2011.01.27. 21:59
Látom beindítottad az agytekervényeidet! Örülök!

Hatalmas ismeretanyagot mutatsz itt meg!

Gratulálok!

1-10   11-20